Barion Pixel

Látogatható magánkertek

A designer és a kertész – Vezetett kertlátogatás Benes Anitával és Szomoru Miklóssal (2024.06.12)

Speciális alkalom
Időpont: 2024.06.12 16:00 - 19:00
Helyszín:  Daalarna Garden, Szentendre - 2000 Szentendre , Pomázi út
Weboldal: https://cooltix.hu/event/6644c27cb59b0f4d7379d279

Részvételi díj: 29 900 Ft / fő

Egy izgalmas kertlátogatásra invitálunk titeket a szentendrei Daalarna Gardenbe, ahol személyesen a helyszín egyik megálmodója, Benes Anita, valamint, Szomoru Miklós vezetik körbe az érdeklődőket az 5 hektáros birtokon, a levendulavirágzás legszebb időszakában.

„Nagy örömmel nyitjuk meg a Daalarna Garden kapuit az érdeklődőknek, hogy ezzel a tematikus eseménnyel kicsit mesélhessünk a szentendrei birtok létrejöttéről, a mögötte rejlő filozófiáról, valamint az általunk oly sokszor említett fenntartható luxus helyszínnel való kapcsolatáról” – meséli Benes Anita.

Benes Anitáról egyelőre kevesen tudják, hogy a divattervezés és a cégvezetés mellett a belsőépítészet és a kertek kialakításának művészete is közel áll hozzá. Az exkluzív eseményen most ebbe az érdeklődésébe is betekintést nyerhetnek a jelenlévők.

„A lelkesedésem határtalan a témában, és órákig tudnék mesélni az angol- és franciakertek csodálatáról. Mindemellett egy igazi szakértő, Szomorú Miklós kertész, az Egy Kertész Kertje Pilisszentkereszten című blog szerzője is velünk lesz aznap, és segítségével a kertrendezés és -ápolás legapróbb részleteiben is elmerülünk majd. Így például sok-sok információt osztunk meg a Daalarna Gardenben megtalálható növények kiválasztásáról, valamint ültetésük és ápolásuk legfontosabb tudnivalóiról, köztük a júniusban teljes pompájában díszelgő, egy hektárnyi levendulamezőről. Szeretettel várunk mindenkit a Daalarna vidéki otthonában!”

Két exkluzív eseményt hirdettünk meg, amelyre a jegyek száma korlátozott, hogy minden jelenlévőnek alkalma lehessen kérdéseket feltenni Benes Anitának és Szomorú Miklósnak. A kertvezetés mellett könnyű nyári falatokkal, illetve alkoholos és alkoholmentes frissítőkkel készülünk a résztvevőknek.