Barion Pixel

Látogatható magánkertek

Gyakran ismételt kérdések

 • Honnan értesülhetek az aktuális programokról, kertlátogatásokról?

  Az aktuális programokról weboldalunkon, a Programok menüpontban és Facebook oldalunkon tájékozódhat, vagy hírlevelünkre feliratkozva automatikusan értesülhet mindig az éppen soron következő programokról.

 • Hogyan tudok regisztrálni, jegyet vásárolni egy programra, kertlátogatásra?

  A programokra, tanfolyamokra kizárólag online, weboldalunkon keresztül tud regisztrálni, jegyet vásárolni.

  Az aktuális programok vagy a kívánt program oldalán válassza ki a vásárolni kívánt jegyek számát, majd helyezze azokat a Kosárba.

  Kattintson a képernyő jobb felső sarkában található kosárra, ahol a kosárösszesítő ellenőrzése, a szállítási-fizetési mód kiválasztását követően kattintson a Tovább a pénztárba gombra.
  Ha már korábban regisztrált, akkor jelentkezzen be. Ha még nem regisztrált, akkor regisztrálhat vagy akár regisztráció nélkül is folytathatja a vásárlást. Adja meg a szükséges szállítási, számlázási és kapcsolattartói adatokat majd lépjen tovább a Rendelés összegzésére.
  Amennyiben minden adat megfelelő, kattintson a Megrendelem gombra.

  Sikeres vásárlás esetén egy visszaigazoló emailt küldünk a megvásárolt jegyekről. Később egy tájékoztató emailt küldünk a kertlátogatás vagy tanfolyam pontos menetéről. Előfordulhat, hogy a visszaigazoló emailt csak később kapja meg, vagy a levélszemét (SPAM) mappába kerül, ezért azt is ellenőrizze. Ha 1-2 óra elteltével sem érkezik meg a visszaigazoló levél, akkor jelezze nekünk az info@latogathatomagankertek.hu címen.
  A visszaigazoló levelet, jegyet nem szükséges kinyomtatni, elég ha telefonon keresztül bemutatja a belépéskor.

 • Hogyan tudok fizetni?

  Weboldalunkon online, bankkártyával tud fizetni, a Barion rendszerén keresztül. Ha rendelkezik regisztrált Barion fiókkal, akkor a fizetést előre feltöltött egyenlegéről is intézheti.
  A Barion fizetésről bővebben itt olvashat: Barion fizetés

 • Hogyan jutok hozzá a megvásárolt jegyhez, belépőhőz?

  A vásárlásról minden esetben visszaigazolást küldünk elektronikus úton, ami tartalmazza a program megnevezését és pontos időpontját, valamit a jegyek számát.
  A sikeres vásárlásról szóló visszaigazolás bemutatása elegendő a belépéskor. Később egy tájékoztató emailt küldünk a kertlátogatás vagy tanfolyam pontos menetéről. 

 • Nem tudok elmenni a programra, amire jegyet váltottam. Visszaválthatom a megvásárolt jegyet?

  A limitált férőhelyek és a nagy érdeklődésekre való tekintettel a megvásárolt jegyek visszaváltása NINCS lehetőség. A jegy viszont szabadon átruházható más résztvevőre.

 • Átadhatom másnak a megvásárolt jegyemet?

  A megvásárolt jegyek nem névre szólóak, átruházhatóak. Ebben az esetben is a sikeres vásárlásról szóló visszaigazolásra van szükség a belépéskor.

 • Rossz idő esetén is megtartják a programot a honlapon közzétett időpontban?

  Igen, a programok minden időjárási kürölmény esetén meg lesznek tartva. Kérjük, hogy az eseményen résztvevők minden esetben készüljenek az aznapi időjárásnak megfelelő ruházattal. (Vegyük figyelembe a hirtelen időjárásváltozások lehetőségét is.)

 • Lemondhatja a programot szervező?

  Váratlan esemény bekövetkezése esetén a szervező lemondhatja az adott eseményt. Ebben az esetben a befizetett részvételi díj visszautalásra kerül.

 • Bővebb információk a meglátogatandó eseményről (pontos cím, egyéni eljutás, parkolás, stb.)

  A résztvevők emailben kapnak tájékoztatást az adott esemény részleteivel kapcsolatban a jegy megrendelését követően. Ebben tájékozatjuk a résztvevőket a helyszínre való eljutásról (autóval, vagy – ha lehetséges – tömegközlekedéssel), a parkolási lehetőségekről, a program időtartamáról, stb.

 • Tudok jegyet vásárolni a helyszínen?

  Nem. A kertlátogatásokra és a tanfolyamokra kizárólag a honlapon van lehetőség jegyet vásárolni, online fizetéssel a Barion rendszeren keresztül.

 • Mit tegyek, ha elkéstem a meghirdetett kertlátogatási vagy tanfolyam időpontról?

  A kertlátogatásra vagy tanfolyamra lehetőleg 10 perccel a meghirdetett időpont előtt érkezzen meg, de késés esetén is be tud csatlakozni az eseményre.

 • Alkalmas-e az adott séta gyermekeknek? Van-e gyermek jegy?

  A meghirdetett programok szakmai jellegűek. A helyszíneken található veszélyes tereptárgyak (kerti tó, sziklakert, mérgező növények stb.) miatt gyermekeket nem tudunk fogadni 8 éves kor alatt.

  Gyermekjegy nincsen, 8 évnél idősebb gyermekeknek is az egységes jegyárat kell fizetni.

 • Akadálymentesek-e a kertlátogatások és tanfolyamok?

  Kérjük ezügyben egyénileg vegyék fel velünk a kapcsolatot az info@latogathatomagankertek.hu email címen. 

 • Kutyát hozhatok?

  A kertek épségének megóvása érdekében, és a károkozás megelőzése miatt kutyák NEM vehetnek részt a látogatásokon.

 • Fotózhatok a kertlátogatásokon és tanfolyamokon?

  Természetesen van lehetőség fotózásra, de ha felismerhető képet készítesz bárkiről, az illetőtől kell engedélyt kérned arra, hogy közzétedd valamilyen közösségi felületen.